Bebisfötter._lifacesting.JPG

Hand & Fotavgjuting

UNIKA AVGJUTNINGAR MED PERSONLIG TOUCH

Kreativia skapar minnen av speciella stunder i livet med hjälp av den s.k. LifeCastingen (kroppsavgjutning). 

Vi vet bättre än någon annan vad en sådan gjutning kan ge. Varje bild är unik och återberättar vi just din livshistoria. Även de minsta detaljerna, som porer och fingeravtryck blir väl synliga och det finns ingen annan teknik som kan återge dem så realistiskt och konkret. Med stor omsorg, precision och hängivelse förfinar vi din skulptur som du kommer att värdesätta mer och mer genom åren.

När kan vi skapa ett minne av dig, dina barn, familjemedlemmar eller husdjur? 

 

Önskar ni en unik komposition har vi massor med idéer och spännande material. Möjligheterna för hand och body-castings är oändliga där din fantasi och idé är tongivarna i detta speciella konstverk. Avgjutningen med sin detaljrikedom överträffar alla filmer och foton du någonsin haft. Var inte blyg, bolla med oss så klurar vi ut hur just din komposition ska se ut. Våra många års erfarenheter kommer att ge dig en oförglömlig upplevelse i denna mycket speciella konst där det inte bara är slutresultatet som är viktigt, utan också den totala upplevelsen. Avgjutningen kan utföras hemma hos dig om du bor i Växjö med omnejd eller på Kreativias gjutningsstudio. Alla material som vi använder är giftfria och är ofarliga för våra modeller och för naturen. 

KREATIVIA OCH JAG

Hej! Det här är jag, Judit. 
Jag driver Kreativia som är en Lifecasting studio och keramikverkstad i ett. Här vill  jag ge dig, din familj, dina vänner och kollegor en stund som ni minns med kärlek. 
Jag brinner för kvalité i mitt arbete och arbetar enbart med hållbara och giftfria material som står sig länge. 

Vare sig du väljer LifeCasting eller att skapa med lera med mig brinner jag för att ge dig/er den bästa upplevelsen. Mina tjänster är levererade med absolut närvaro, stor omsorg, erfarenhet och gedigen kunskap.

Juti -liten.jpg
Missa aldrig en nyhet, skriv upp dig på vårt nyhetsbrev!
Vad är du intresserad av?
  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

Tel: 073-424 71 05   |   info@kreativia.se   |   Växjö, Risinge

© 2015 Tima Art AB. Kreativia är ett registrerat varumärke av Tima Art AB