Behandling av personuppgifter hos Kreativa

Kreativa samlar in personuppgifter via personliga möten, e-mail och telefonbokning. Vi lagrar informationen hos externa aktörer; Wix för hantering av mail-utskick och Fortnox för hantering av fakturor och bokföring. Här samlar vi också in kundens samtycke som lagras i respektive register. Vi använder oss av BG hos SEB, PayPal och iZettle som betalsystem. Deras villkor och mer information hittar ni på deras respektive sidor.

 

Uppgifterna vi samlar in är:

för- och efternamn

e-post adress

faktura- och leveransadress vid behov

telefonnummer vid anmälan av aktiviteter och workshops

eventuellt intresse av specifik tjänst eller event

 

För anmälan till avgjutningar, kurser och andra aktiviteter registreras deltagarnas namn och kontaktuppgifter. Barnens namn raderas efter varje aktivitets slut medan förälderns kontaktuppgifter sparas enligt informationen nedan. Föräldrar ger samtycke för barn under 13 år i samband med anmälan.

 

Vid anmälan till våra aktiviteter ger kunden sitt samtycke till behandling av personuppgifterna vi samlar in (enligt ovan). Kunden ingår samtidigt ett avtal med oss där deras bokning blir registrerad och faktura/kvitto skrivs och lagras. Faktura-uppgifter lagras i enlighet med bokföringslagen. Uppgifterna som lagras i e-post-hanteringen gallras regelbundet, en till två gånger per år, och kunden har när som helst möjlighet att avskriva sig utskicken genom att längst ner i mailet klicka “unsubscribe”.

 

Ändamål för registrering och lagring vid avtal

Vid avtal för bokningar skickas e-post till kunderna under kursens/aktivitetens gång. Därefter registreras e-postadressen för nyhetsbrev och fortsatt kommunikation. Kunden kan när som helst avskriva sig nyhetsbrevet och be att få sina uppgifter raderade.

 

Kreativia använder sig av de insamlade uppgifterna för att kunna hantera anmälan och bokningar till våra aktiviteter. Utifrån dessa bokningar ser vi till kundens intresse och försöker att delge hen vidare information såsom kommande erbjudan, event, workshops och liknande aktiviteter inom området. För att anmälan ska vara giltig krävs att vissa personuppgifter lämnas, se ovan.

 

I avtalet för anmälan till aktivitet ingår eventuell inspelning av film, ljud eller fotografering. Dessa används i marknadsföringssyfte. Önskar man avstå helt från att synas med ansikte eller enbart synas i bakgrunden, bär kunden ansvaret att höra av sig till oss och berätta för oss. Efter publikationen har kunden rätt att be kortet bli raderat.

 

Ändamål för registrering och lagring av epost-adresser

Vi vill gärna registrera din e-postadress för att vi ska kunna fortsätta inspirera, ge tips, berätta om det vi brinner för och för att skicka erbjudanden. Det innebär att vi skickar marknadsföring, information och erbjudanden om kommande aktiviteter men även gratis material och lästips för egenutveckling.

 

Kunden har när som helst möjlighet att uppdatera sin profil eller avskriva sig genom länkar längst ner i mailet. Under “uppdatera profil” kan var och en också se vilka uppgifter vi har sparade i e-postregistret. Kunden har alltid möjlighet att ta del av informationen vi har sparad om hen.

 

Judit Felföldi, ägare och grundare av Kreativia, ansvarar för att personuppgifterna hanteras med respekt och att policyn följs. Om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss på hello@kreativia.se

© 2015 Tima Art AB. Kreativia är ett registrerat varumärke av Tima Art AB

Tel: 073-424 71 05   |   info@kreativia.se   |   Växjö